SENEX BRASS BAND-ÅRHUS


Gå til indhold

Dirigent

Eyal Weinberger

Jeg er født (1988) og opvokset i Kfar-Saba, Israel. I en alder af 8 begyndte jeg at spille trompet i det lokale konservatorium og orkester med Ofer Ein -Habar og Guy Guy Sarig - Principal Trumpet Israel NK Orchestra . Efter eksamen fra Thelma Yellin High School tjente jeg 3 år i IDF Band . Under mit gymnasium og mine hærstjenester studerede jeg med Mr. Yigal Meltzer - Principal Trumpet Israel Philharmonic Orchestra og Ram Oren - Assistant Principal Trumpet The Israel Philharmonic Orchestra.

Under mine studier på Jerusalem Academy of Music and Dance med Mr. Eran Reemy - Israel Philharmonic Orchestra blev jeg udnævnt til 2. trompet i Jerusalem Symphony Orchestra / Israeli Radio .

Efter 3 år i orkestret flyttede jeg til Aarhus, Danmark, for at studere hos prof. Kristian Steenstrup på Det Kongelige Musikkonservatorium Aarhus (Det Jyske Musikkonservatorium) . Studierne hos prof. Steenstrup ændrede fuldstændigt mit spil og min tilgang til spil og musik. Jeg fik mange værktøjer for at være en bedre performer og musiker.

Jeg afsluttede mine kandidatstudier i 2016, og siden har jeg arbejdet som freelance musiker i forskellige projekter, såsom at spille med symfoniorkestre, messingbands, kammermusikensembler, musicals samt dirigering og undervisning.

I dag underviser jeg i trompet og messinginstrumenter i Vejen Musikskole , OrkesterEfterskolen i Holstebro og Steiner Skolen i Skanderborg. Derudover dirigerer jeg Senex Brass Band og Randers Jernbaneorkester .


Retur til indhold | Retur til hovedmenu